Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jorisw - 17-02-2012 15:56:07
Winkels & Webshops

Albert heijn muppet handpoppen atie

[quote=mahadma schreef op vrijdag 17 feb 2012, 14:00]het probleem met gratis premiums en of dat nu voor de tigste keer voetbalplaatjes, poppen of andere goedbedoelde rotzooi is, is voor de weggevende winkel altijd een probleem. koop je te weinig in, heb je een probleem. koop je er te veel in, heb je een probleem. en om exact het goede aantal in te kopen heb je toch een knappe kristallen bol nodig. daarom geef ik ah een gratis advies: stop met die ongein van premiums en ga voor een lagere verkoopprijs van de producten.

die premiums kosten relatief zo weinig dat je dat geeneens terugziet in de verkoopprijzen. dus laat ze lekker de debiel in veel consumenten bovenhalen die als kippen zonder kop gaan kopen om maar zo'n vodje te kunnen bemachtigen.

het bedenkelijke niveau van veel zogenaamd volwassenen die als kleine kinderen cadeautjes willen krijgen is veel zorgwekkender.