Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mabureau
mabureau - 17-02-2012 17:37:17
Auto & Vervoer

Via adres naar kenteken?

Als zij de schade erkent, dan kan je haar rechtstreeks aanspreken. het is dan haar keus of ze dit bij haar verzekering meldt of zelf betaalt.
als je echter haar verzekering rechtstreeks aan wilt spreken, dan zal het moeilijker worden, als je geen gegevens hebt en er geen getuigen zijn.

je zegt echter dat je het bij je eigen verzekering hebt gemeld, maar was je nog all risk verzekerd of heb je een verhaalsbijstand verzekering ? anders doet jou verzekering zo ie zo al niets.

heb je die wel, dan zullen ze haar persoonlijk benaderen en aansprakelijk stellen, maar dan kom je toch voor de bewijslast te staan als ze het bij nader inzien gaan ontkennen.

ik zou haar even schriftelijk, per aangetekende post aansprakelijk stellen en zeggen dat je het zonder omgaand bericht uit handen zal geven.