Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 17-02-2012 21:13:13
Winkels & Webshops

Albert heijn muppet handpoppen atie

[quote=alysia schreef op vrijdag 17 feb 2012, 20:43]toch doe ik er aan mee. waarom, omdat het me kleinkind is. gek hè !

maar dat is niet waar het om gaat. de discussie gaat over ah, die een actie heeft en aan die actie niet kan voldoen. verder succes met u geitenwollen sokken opvoeding.

ja gek ;-) mijn moeder/oma doet hier ook niet aan mee.........

geen geitenwollensokken opvoeding hier hoor, dat doen ze tegenwoordig en daar doe jij dus ook aan mee...... daarom hebben we nu al die verwende prinsjes en prinsesjes die al die prullaris moeten hebben.....
een waarvoor jij naar de winkel rent en je jankend op een forum aanmeld omdat je geen poppie hebt bemachtigd voor je kleine prinsesje toch ?!
ik heb geleerd, net als mijn moeder daarvoor en haar moeder daarvoor oa `wie vraagt wordt overgeslagen` en wij zijn nog gewoon nuchtere nederlanders die met 2 benen in de realiteit staan en niet achter gratis acties aanrennen, koop van mijn eigen centen wel gewoon wat ik leuk vind en doe niet mee aan allerlei hypes en modegrillen.........

ah zegt op=op en dingen houden in deze wereld gewoon een keer op...........
geen man overboord hoor, leven gaat zonder popje gewoon door,
voor gros van de bevolking althans gelukkig wel ;-)
jouw leven staan er even een week van/bij stil geloof ik........zonde toch.