Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eh
ehzdhz - 18-02-2012 16:39:59
Computers & Telefonie

Na systeemherstel mis ik ie folpje afspelen

Spybot s&d bijvoorbeeld kan je browser op slot zetten.

waarom heb ik niet langer toegang tot de instellingen van mijn ie?

internet explorer zegt u dat u uw systeembeheerder dient te contacteren wanneer u probeert om toegang te krijgen tot de ie instellingen?

dit kan gebeuren als u spybot-s&d gebruikt in geavanceerde modus en u hebt de mogelijkheid tot immunizeren gebruikt zonder al de tekst te lezen.

1. gelieve spybot-s&d opnieuw in geavanceerde modus op te starten (normaal via de startmenugroep spybot - search & destroy, tenzij u het icoon op het bureaublad reeds veranderd heeft naar geavanceerde modus).
2. selecteer gereedschap in de linker balk en dan ie optimalisering.
3. daar zal u een groep veelsoortige lockszien. vink voor beide sluit ie... opties het vinkje weg.
4. het is mogelijk dat u alle explorer vensters dient te sluiten, en zelfs mischien windows opnieuw dient op te starten vooraleer alle wijzigen zullen toegepast worden.

hint: deze vergrendelfunctie is hoofdzakelijk toegevoegd geweest voor multi-useromgevingen waar u niet zou willen dat andere gebruikers van uw computer uw ie-instellingen zouden wijzigen. als u de enige gebruiker bent van uw computer, is het niet echt nodig deze te activeren.