Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tv
tvk - 20-02-2012 12:44:49
Geldzaken & Recht

Storting van een geldbedrag

Beste mtm.vanworkum

de juiste procedure is gestart: de bank heeft degene aangeschreven op wie zijn naam het rekeningnummer staat. (het is dus blijkbaar een juist nummer, anders had u het terug ontvangen op uw rekening met omschrijving 'naam of nummer komt niet overeen" en had de ing ook geen brief kunnen schrijven) zij sommeren de klant om het bedrag binnen 2 weken terug te boeken. als dat niet is gebeurt, krijgt u de gegevens. misschien is het idd een oplichterstruck. wel frapant dat je dan toevallig met 1 nummer verschil dit gebruikt als oplichtingstruck...kan toeval zijn?? en dan zou u aangifte kunnen doen bij de politie. wat mahamada schrijft, is juist.
wat an62 schrijft niet: het is geen incasso, u heeft zelf de overboeking gedaan en dat is geen incasso. dus kunt u of de bank niet zomaar terug boeken.
succes met het terug halen van uw geld! altijd vervelend zoiets, zeker als het door iemand anders verkeerd opgegeven wordt.., maar gebeurt helaas vaker..