Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 21-02-2012 07:18:18
Geldzaken & Recht

Storting van een geldbedrag

[quote=vliegenderob schreef op dinsdag 21 feb 2012, 00:02]inderdaad, volgens dat prachtige stukje proza blijkt dat das er dus goed naast zit (waarvan nota) en ik dat ten onrechte aanhaalde, ik heb dat nu gecontroleerd in het burgerlijk wetboek en je hebt gelijk, sorry.
op de link "mijn politie" kon ik toch geen eigenaren van rekeningen achterhalen, waarschijnlijk zou dat wél het geval zijn geweest als een nummer reeds betrokken is geweest bij malversaties. ik heb online enkele nummers ingevoerd maar daar kwam (gelukkig in dit geval) geen reactie op.bedankt voor je reactie. ik zeg overigens niet dat das er naast zit. dat weet ik niet, maar het klinkt vrij aannemelijk dat de bank zelf het bedrag niet mag/kan terughalen. het was alleen niet van toepassing omdat we het hadden over de ontvanger van de onverschuldigde betaling.

als je op http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-bin/yabb2/yabb.pl?num=1324389023/0">opgelichtopinternet een rekeningnummer zoekt waar iets mis mee is, dan zal je zien dat dat nummer wel degelijk een melding geeft op de pagina van de politie. je krijgt overigens geen gegevens, alleen maar een melding dat er iets gemeld is over dat gegeven.