Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fm
fmstuff - 21-02-2012 13:15:38
Computers & Telefonie

Mijn documenten op externe harde schijf kan ik niet meer bij..

Lieve mensen alvast bedank voor reacties en tips,ik wacht echter even op een vriend die op dit moment ziek op bed ligt ,maar normaal wat meer verstand van pc zaken heeft dan ik,en ik hem jullie reacties eerst even wil laten lezen,aangezien ik als de dood ben om alsnog een fout te maken en gegevens te verliezen ,mocht ik dat dan nog niet kwijt zijn....maar ik moet wel ff mijn verhaal wat toelichting geven om iets duidelijk te maken ,waar ik niet rustig over ben....

onder administrator zie ik idd mijn documenten op de externe h schijf,die had ik dus wel daar heen gekopieerd maar ik heb iets niet verteld toen ik dit verhaal plaatste..
ik heb ooit eens de windows xp schijf over de windows laten lopen,zonder dat ik geformateerd heb,iemand had me verteld dat sommige fouten dan werden gerepareerd..daardoor krijg je volgens mij een dubbele mijn documenten mapje? ik kwam er dus op zeker dag achter dat ik 2 mijn documenten had,en ben daar mee gaan leren leven,sommige dingen daar in en sommige daarin (best wel dom,maar goed)om geen van deze 2 te verliezen heb ik op de externe h schijf in (e;\documenten and setting\mijn naam\mijn documenten) de 2 mijn documenten van de laptop in gekopieerd..in sommige gevallen had ik dingen dubbel staan en heb voor de optie gekozen;overschrijf oudere..ik heb voor dat ik de laptop heb geformateerd gecontroleerd of ik alles op de externe schijf had wat ik ook wou en ben er zelfs daar nog uren mee zoet geweest aangezien het niet om een klein beetje ging,alles leek dikke prima,tot ik windows op nieuwe op de laptop had..
waar ik me nu dikke zorgen om maak is het volgende,als ik ipv met windows verkenner of total commander nu op start ga en voor deze computer optie ga en zo via die weg naar de externe harde schijf ga en op mapjes ga staan dan komt er automatisch te staan hoe groot de inhoud van die mapjes is,maar ga ik op die mijn documenten mapjes staan dan komt er te staan lege map mijn vraag is of die dan echt leeg is of dit komt dat ik er gewoon ook niet in kan komen...ik zie het staan maar kan bijna niet geloven dat die map leeg is ,want het kopieren er na heeft wel ff geduurd en voor ik windows van de laptop haalde ,was dit mapje ook niet leeg...