Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de motormuis
de motormuis - 21-02-2012 13:43:16
Computers & Telefonie

Poging tot overname computer ??

[quote=deinert schreef op dinsdag 21 feb 2012, 13:19]hoe komt microschoft dan aan uw telefoonnummer? mijn glazen bol én mijn eksteroog zeggen dat dit wel hele suffe oplichting is!!!

deinert, ze zeggen dat ze je gegevens allemaal hebben omdat je die hebt opgegeven bij het registreren van je computer en windows besturingsysteem.
dat had ik uiteraard ook gevraagd.maar als ze dan willen dat je hen toegang geeft tot je computer dan heb je wel in de gaten dat er iets niet klopt.en als je zegt ik heb geen virus want ik heb verschillende goede virusprotectors en anti spyware
en dergelijke en regelmatig scannen en heb niets gemerkt/doorgekregen van de systemen dan nog blijven zij volhouden dat er iets mis is met je computer. je hoeft hier niets mee te doen als je niet wilt, het is enkel een waarschuwing dat er zo'n soort van computer fraude bezig is. en je weet inderdaad niet hoeveel mensen zich laten overbluffen en er in mee gaan. groeten.