Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 22-02-2012 11:49:45
Geldzaken & Recht

Huurovereenkomst ontbinden

De verhuurster heeft wel "gevoel voor humor". twee maanden huur eisen omdat de opzegtermijn zoveel bedraagt. zij zelf be-eindigt de huur op een discutabele manier, dus die bepaling is daarmee vervallen.

je zou kunnen eisen dat de verhuurder de twee maanden opzegging in acht neemt en dat je er dus nog twee maanden mag blijven wonen. je zou schadevergoeding kunnen eisen wegens het voortijdig opzeggen etc.

gezien de omstandigheden lijkt het mij het beste zo snel mogelijk alle kostbare spullen uit de kamer te halen en de rest voor 1 maart.

het deugt niet wat de verhuurster doet, maar daar blijven wonen of dat afdwingen is niet zonder risico wegens bedreiging, lastig vallen etc.

recht hebben en recht krijgen gaan soms niet samen.

vladja