Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaartendraak - 22-02-2012 13:38:41
Voeding & Gezondheid

Boter

[quote=wimula schreef op woensdag 22 feb 2012, 13:12]gebruik daarom liever roomboter inplaats van margarine, maar wees er dan als je wilt afvallen, matig mee i.v.m. met de caloriën(?).

zelfs dat hoeft niet als je je aan de gok principes houdt. ik eet heerlijk roomboter op mijn kh-arme crackers, al dan niet zelfgemaakt, en ben er niet te zuing mee, okee, geen laag van een halve of hele cm dik, maar echt geen dun filmpje wat je nauwelijks ziet hoor en ik val er heerlijk gestaag mee af.

het cholesterolverhaal is ook allemaal allang achterhaald, iets wat voornamelijk voedselproducenten ons aan willen smeren. steeds meer hart- en vaatchirurgen komen er zelfs achter dat het idd de transvetten zijn die haart- en vaatziekten veroorzaken, dus de vetten die in margarines zitten. margarine mag volgens velen zo niet eens heten, de beste naam die ik ervoor gehoord heb en wat het verhaal van wimula bevestigd is: "weggeparfumeerde ranzigheid"