Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-02-2012 19:53:11
Computers & Telefonie

Vies truukje van tele2...maar waarom?

Een hele slechte aanbieding, die korting de eerste maand van het nieuwe abonnement ook zou de snelheid hetzelfde blijven (bij mij 4mbit). op de tele2 site heb ik een nieuw abonnement uitgezocht (http://www.tele2.nl/internet-bellen/samenstellen.html) en met de nieuwe voorwaarden ga je er een stuk op vooruit: 20 mbit en telefonie onbeperkt voor 44,50 per maand (dat is hetzelfde bedrag als na de prijsverhoging van het oude abonnement).

ik heb dat toen besteld en je wordt gevraagd of je al tele2 klant bent, en of je je abonnement wilt wijzigen. doorklikken, gegevens invoeren en je krijgt een bevestiging van het nieuwe contract. dat heeft 12 maanden looptijd maar

mét de eerste 6 maanden 20 euro korting! en 5x sneller internet!
dus een korting van 120 euro/jaar en sneller internet. dan is die aanbieding van die paar euro korting als je je abonnement verlengt helemaal niets.
ik heb alles goed gedocumenteerd, mocht tele2 moeilijk gaan doen, maar ik vind het een belachelijke aanbieding die je als vaste klant krijgt, een paar euro korting, als je als je zelf verder gaat kijken meer dan 100 euro korting en sneller internet kan krijgen! ik houd jullie op de hoogte of het ook daadwerkelijk allemaal geleverd wordt.

maar doe hetzelfde, kijk op de tele2 site en kijk of als je je abonnement zelf online wijzigt je er ook zo op vooruit gaat!