Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
timfelix - 23-02-2012 23:08:04
Geldzaken & Recht

Griekenland

[quote=toolboy schreef op donderdag 23 feb 2012, 22:21]waarom zou ik dit topic niet openen.??
is het dan onze schuld/mijn schuld dat de grieken al jaren er op los leven.
volgen die gasten dan niet wat er heden ten dage aan de orde is.
wanneer een andere europeaan op welke leeftijd met pensioen gaat bv.
kom op zeg wij nederlanders betalen mee/hebben mee betaald aan het luxe siesta leventje van de grieken.

precies! want alle grieken liggen vanaf 10 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds niks te doen onder een olijfboom die ze allemaal in hun tuin hebben staan. word nou toch eens wakker man, het is niet de fout van het gewone volk dat het daar zo'n zooitje is. zeg nou zelf, als jij de belasting een poot uit kan draaien en gratis geld kan vangen zonder dat er consequenties aan verbonden zijn, zou je dat dan doen? ik weet zeker dat 90% van de mensen op deze site dat zou doen. dat neemt alleen niet weg dat veel grieken gewoon hardwerkende mensen zijn en soms nog wel harder werken dan nederlanders. en daar krijgen ze láng niet zoveel voor betaald als nederlanders.

zolang het normale volk niet te horen krijgt dat het fout gaat bij het bestuur, zullen ze niets merken, maar zodra het uitkomt is het kwaad al geschied. natuurlijk vinden die grieken het geen goed idee om opeens 2, 3 of 4 jaar extra te gaan werken, dat zouden wij ook niet willen. al eens gezien hoeveel gezeik er in nederland is over 2 extra jaar en dat is niet alleen omdat die grieken zulke slechte mensen zijn, maar ook omdat het in óns land niet geweldig gaat. dat soort dingen heb je in een recessie/crisis, daar moet je je uit zien te redden om weer terug te komen in de oplopende trend.

nee, als er iets is waar de kassa-forum'ers goed in zijn, dan is het wel met het vingertje wijzen en zichzelf ophemelen. misselijk word ik daarvan.