Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ton schaaf
ton schaaf - 23-02-2012 23:31:22
Computers & Telefonie

Verwijderen linkedin

In de mail van linkedin wordt geen mogelijkheid geboden om af te melden of te blokkeren. ik heb me nooit aangemeld op hyves, twitter, facebook, klasgenoten of welk zogenaamd social medium dan ook. de mensen die mij interesseren schrijf, bel of spreek ik. zij doen dat ook als zij echt iets mede te delen hebben. allerlei onzin blijft me dus bespaard.
vervelend is, dat alles wat je schrijft op dit medium, of bijvoorbeeld in het clubblad van je vereniging ook op google is terug te vinden. een stukje dat ik 10 jaar geleden in een clubblad en in een krant schreef is nog steeds terug te vinden via google! de zin er van ontgaat me en het erge is dat je er niets tegen kunt beginnen. maar misschien is dit laatste een onderwerp voor een discussie elders op dit forum..

ton schaaf.