Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wilna en leo
wilna en leo - 24-02-2012 00:34:20
Voeding & Gezondheid

144 - dierenambulance - politie

Het is al langer bekend dat 144 voor geen meter werkt!
beste oplossing gewoon de dieren ambulance bellen!
het continu in de wacht zetten kost je bovendien klauwen met geld!

willen ze niet komen ..., meld dan dat je zult aanklagen en zeg ze dat je het dier, meestal een hond, gewoon laat lopen! niet aardig, maar zij zijn dat ook niet! jij hebt er de verantwoording niet over! hoeveel katten lopen er wel niet te zwerven? wij kúnnen er geen hond meer bij hebben, wegens gezondheid problemen!

heel veel mensen gaan helaas erg nonchalant met hun honden en katten om!
sorry, maar je moet ze de kost geven, die de buitendeur open gooien, van mening zijnde dat het dier zichzelf wel uitlaat en vervolgens tranen met tuiten huilen als het door hún nalatigheid doodgereden is!

dít gebeurd ook bij mij in de buurt! als je er wat over zegt, mag je uitkijken dat je geen klappen krijgt! hier pás ik voor!

ónze eerste hond werd in een park gedumpt, en mijn oma zag haar de hele tijd van de een naar de ander lopen! na uren liep zij er nog!
wij melden het aan de politie, vingen hem op en na drie weken had zich nog niemand gemeld! wij mochten haar houden!

ik was toen een jaar of acht! liep veel met haar zeker in het weekend! ik woonde in het centrum van de stad! plotseling riep iemand haar, vanuit een bovenwoning van een café met haar echte naam! ze reageerde!
ik riep naar boven waarom ze har in het park gedumpt hadden!
wat bleek???
ze was nooit verder buiten geweest als de tuin en groef daar nogal wat gaten! tja, graven kon ze goed!
ze bleken de auto te hebben gepakt en haar in het park in de struiken te hebben gegooid, om er vervolgens als een haas vandoor te gaan! het blaag dat mijn vragen beantwoorde, hád géén enkel schuldgevoel!

thuis gekomen, ik was nogal boos, werd er gezegd: 'laat maar ze heeft het nu goed'!
we hebben ruim elf jaar van haar genoten en het was een echte allemansvriend!
hoe kúnnen mensen zich zo beestachtig gedragen?