Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maanaap
maanaap - 24-02-2012 11:33:51
Geldzaken & Recht

Griekenland

Forumleden,

in de 90 er jaren ben ik verschillende keren voor het bedrijf waar ik werkte naar griekenland uitgezonden om daar machine's te plaatsen en in bedrijf te stellen.

als er een productielijn moest vervangen worden, begonnen wij vrijdagsmiddag's na 5 uur met de oude lijn te demomteren en de nieuwe te plaatsen.

dit deden wij in 2 ploegen van 8 man van 12 uur per ploeg maandagmorgen om 8 uur was de lijn gereed op de afstellingen na dit moet namelijk gebeuren terwijl de lijn in productie is, dan zag je de griekse werknemers met grote koeieogen staan kijken want ze hadden verwacht dat wij het niet zouden redden in 1 weekend, ze hadden namelijk verwacht dat ze de ochtend in de kantine konden doorbrengen.

later vonden de griekse klanten dat wij te duur waren en ging ik van ons bedrijf als montageleider, met een electricien van ons naar griekenland, daar kregen wij 4 monteurs en 2 electriciens van een uitzendbureau aldaar .

op een gegeven moment moesten wij een boormachine hebben, mijn electricien die van griekse afkomst was regelde dat een van de monteurs deze zou gaan halen, het magazijn was aan de overkant van de straat, na een half uur kwam genoemde monteur terug, met wat denkt u, een grote haakse slijptol.

het werk was gepland voor een week, maar helaas werden het er twee, alhoewel ik zelf elke dag overwerkte samen met mijn elctricien.

de chef technische dienst die het personeel moest regelen voor ons, moest eerst van het uitzendbureau steekpenningen hebben anders kreeg het uitzendbureau geen werk.

en zo werkt het in griekenland.

maanaap.