Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpstra - 25-02-2012 18:54:32
Voeding & Gezondheid

Is de kalkoen nog veilig

[quote=jorisw schreef op dinsdag 7 feb 2012, 16:11][quote=paul s schreef op dinsdag 7 feb 2012, 12:55]dit wordt nog steeds verzwegen, omdat er grote belangen, zowel in politiek als in de vleessector, op het spel staat.

je vergeet nog de consument die zo nodig voor bijna geen geld heel veel vlees wil kunnen kopen....
joris w. u draait de feiten om. niet de consument vraagt er om. de producent wil zijn spullen kwijt. waarom hebben supermarkten mooie reclame boekjes met recepten.? daar is 99,99% van de bevolking gevoelig voor.
vijvtig jaar geleden at men gemiddeld drie maal in de week vlees. nu is dat veelal dagelijks. maar wel van een slechtere kwaliteit. wie kiest?
kiezen is er bijna niet meer. ook al koop je biologisch.
feit. afval vlees word vermalen. geperst met een substantie en wordt verkocht als een heerlijk stukje "vlees".