Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 26-02-2012 13:13:14
Geldzaken & Recht

Briefwisseling notaris.

De datum die je van de belastingdienst te horen hebt gekregen klopt in de praktijk ook niet altijd. de dagtekening van hun stukken komt namelijk nooit overeen met de datum van verzenden.

daarnaast stuurt de belastingdienst regelmatig stukken naar een verkeerd adres of versturen ze de aangifte voor de erfbelasting feitelijk helemaal niet terwijl in hun systeem dat het wel verzonden is. dat moeten ze namelijk nog handmatig doen en schiet er nog wel eens bij in.

tja, in de praktijk kom je bij de belastingdienst ook de gekste dingen tegen.

maar welke reden geeft de notaris op waarom de aangifte nog niet gedaan is? zijn de stukken niet compleet? zijn er erfgenamen die niet soepel meewerken? wat speelt er in een notendop? en je kunt natuurlijk altijd nog je opdracht intrekken en zelf de aangifte gaan doen.