Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ruud18
ruud18 - 26-02-2012 17:20:25
Geldzaken & Recht

Ik zit met een probleem

[quote=mahadma schreef op zondag 26 feb 2012, 17:00]ruud,

zoals andere forumbezoekers je geadviseerd hebben:

"ophouden en je gedeisd houden. dit is niet eenvoudig oplosbaar, want het is geblaas van twee katten in één huiskamer. hij zegt tegen jou dat hij dreigt met smaad, maar dat kan jij dus ook zeggen, toch? want jij verkoopt valse munten, zegt hij."

"inderdaad, niet met gelijke munt terugbetalen door hem te beschuldigen. vraag waar de beschuldiging op gebaseerd is en dat het zonder onderbouwing als smaad zal worden opgevat door jou."

"die persoon kan wel dreigen met een rechtzaak, maar dan zal hij eerst aangifte moeten doen en de ovj (het openbaar ministerie) zal er een zaak in moeten zien. als het alleen bij die uitspraak is geweest, zoals jij die hier hebt beschreven, lijkt het mij zeer sterk dat:
- en hij een aangifte zal doen
- en dat de ovj überhaupt tot vervolging zal overgaan.
zoals gezegd: niets meer doen en niet meer reageren. het zal, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, vanzelf weer overwaaien."

laat hem met rust.

hij dreigt tege mij