Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

te
terpstra - 26-02-2012 23:24:32
Voeding & Gezondheid

Is de kalkoen nog veilig

Smit 42.
gezonde mensen worden niet ziek van de embh bacterie. wel heb je een zeer groot probleem als je wel ziek wordt door b.v. een ongeval en gewond raakt.
dan gaat het lichaam antistoffen aanmaken om de genezing en infecties te bestrijden. een gezonde reactie. helaas gaat deze sluimerende embh bacterie uw antistoffen "opvreten". uw natuurlijk afweersysteem werkt niet meer.
de "medicijnmannen" gebruiken dan antibiotica. dat werkte tot voorheen.
die embh bacterie is daar immuum voor. met dank aan de cda poltiek en de mega stallen.kalkoen, kip e.a. daar wordt preventief de zwaarste antibiotica toegepast.
aangeleverd door dierenartsen die er groot geld mee ontvangen.
in de ziekenhuizen ligt deze antibiotice in een afgesloten kluis voor noodgevallen.!!!
daar gebruiken ze in eerste instantie minder zware antibiotica.
mijn advies, haal geen kip meer in huis. door contaminatie (sleepeffect) zult u op termijn door een kleine onachtzaamheid besmet worden.
dertig jaar geleden was 100% van de kalkoen houders besmet. kippenhouders 50%. nu is dat ook al 95%. cijfers algemeen dagblad. groet.henk.