Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mousy32
mousy32 - 27-02-2012 14:45:53
Huishouden & Energie

Overlas van kater die aanvalt

Ten eerste andere route heeft geen zin, de kater is van de buren en loopt hier door de hele buurt als hij aan de andere kant van de straat is komt hij keihard aanrennen en duikt op mn hondjes. hij is groter dan mn mini jack russell.
hij is doof en niet blind.
het erge is nu dat mn hondje dus nu helemaal agressief tegen katten is geworden en wandelen in deze buurt waar het stikt van de katten is niet prettig meer.

ten 2e het gaat niet om mn tuin het gaat erom wanneer we willen gaan lopen of al aan het wandelen zijn hij op ons af komt vliegen.
praten met de buren heeft geen zin zei schuift t af op de buurvrouw die hem voert en dat als er een rekening komt die daar maar heen moet.
ik heb geen zin in ruzie dus ben maar weer naar huis gegaan nadat ik dr gemeld had dat dr kater onze hondjes weer had aangevallen. ik zei hij kan gewond zijn want de honden hebben hem gebeten toen ze aangevallen werden, oh zei ze dat zien we dan wel weer al hij terug komt, komt ie niet terug ook goed. ik was behoorlijk verbouwereerd daardoor en dacht ook verder praten heeft geen zin.

ten 3e asiel is geen optie, dan moet ik nl kosten maken en ik ben de eigenaar niet. dus dan halen de buren m zo weer op... heb ik nl al gehoort van de dierenbescherming dat het in de praktijk zo gaat.

mn man heeft contact opgenomen met de wijkagent en die zal ons morgen terug bellen.

die electrische vliegenmepper weet je wat het is het gaat zo snel soms komt die kater vanuit t niets (zit hij onder een heg en hebben wij m niet gezien) en dan gaat het allemaal zo snel dat voorkomen van de aanval haast onmogelijk is.
dan heb je dus 1 bal, kater en 2 honden , ik heb al een paar keer wonden opgelopen om ze uitelkaar te halen die kater laat nl niet los.

ik wacht ff de wijkagent af.
maar bedankt allemaal voor het meedenken.