Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrisantonis - 27-02-2012 16:37:18
Vakantie & Reizen

Problemen met de post

Je kunt een klacht neerleggen, maar daar word niet veel mee gedaan! je krijgt wat er in de voorwaarden staat! diefstal of beschadiging, maakt geen verschil! bij mij zijn aangetekende zendingen al in nederland er uit gestolen, kwamen met een proces verbaal van tnt in een gesealde zak terug! er word bij de postsorteercentra van tnt gestolen dat het een lieve lust is!! omdat mijn zendingen zo specifiek zijn, en naar eenbepaald land, zou ik in de richting vande dader (s) kunnen wijzen, maar dan zou ik moeten discrimineren!!
ik kan alleen maar een advies geven, verpak het goed!!!! vermeld nooit wat het waard is op de verpakking!!! vooral buiten de eu!!! dan moet je vermelden wat er inzit en wat de waarde is!!! doe je dit, dan maak je het de dieven nog gemakkelijker, ze weten dan precies wat ze moeten opensnijden!!!!