Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan jansen - 27-02-2012 17:47:38
Vakantie & Reizen

Problemen met de post

Ma.w.

tip 1: heb je iets gekocht via ebay en betaald met paypal en heb je achteraf geen zin om voor het product te betalen: geef gewoon op bij paypal dat het product er niet in zat en je krijgt het volledige bedrag terug. paypal doet hier namelijk niet moeilijk over aangezien ze zelf niet voor de kosten op draaien (lopen alleen een beetje commissie mis).

tip 2: bij verzendingen met tnt: verzekerd verzenden heeft geen zin of geef een zeer lage waarde op, beschrijf dat het bijv. om vuile onderbroeken gaat, maak de verzending niet te ligt en verpak het heel erg goed.

tip 3: heb je echt kostbare verzendingen: ga het zelf ophalen of wegbrengen indien mogelijk of gebruik anders misschien een fedex of ups, maar beslist ook geen dhl (ook slechte ervaringen mee). ik heb de beste ervaringen via fedex.

tip 4: zou pleiten voor een nationale postloze werkdag om tnt bewust te maken van hun fantastische service.