Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
monde - 27-02-2012 20:33:53
Huishouden & Energie

Overlas van kater die aanvalt

[quote=hipppo schreef op maandag 27 feb 2012, 15:39]mouse 32,

je kan natuurlijk ook de hondjes even dragen als je het huis uitgaat om te gaan wandelen, zo zwaar zijn ze kennelijk niet, tot je ver genoeg uit de buurt bent. eerst een stukje fietsen met de hondjes in een mandje kan ook.


hahaha....dit is de wereld op z'n kop!!!

zorg zelf dat je kat gewoon genoeg vertier (kattepaal tot plafond bij een raam in de buurt) krijgt aangeboden op zijn eigen terrein en ja, dan moet het baasje van de kat wat meer tijd en energie investeren in het beestje zodat de kat niet buiten zijn eigen terrein hoeft te zoeken naar een beetje spanning!!! heb zelf 30 jaar katten gehad je hoeft me niks op de mouw te spelden. sommige katten moet je ook gewoon een beetje opvoeden, net als een hond........