Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ruud18
ruud18 - 28-02-2012 17:32:41
Geldzaken & Recht

Ik zit met een probleem

[quote=menno0 schreef op dinsdag 28 feb 2012, 16:30]ik ben worldwide e-bay koper met 100% feedback en veel sterren. 1x heb ik probleem gehad met duitsland. ik zou niet betaald hebben enz., dus heisa, véél heisa! dat werd me al te gortig. via e-bay "contact" (onderaan) heb ik met transactienummers deze onzin uit de doeken gedaan. ik hoorde niets en was daarover wéér verbolgen. plotseling ontving ik zeer vriendelijke emails van verkoper, de waar werd ter stond verzonden en.. de persoon als verkoper was verkoper af. er gebeurt veel achter die e-bay schermen.

advies, wend u tot e-bay. alle e-mails staan nog in uw berichten archief en neem ze daarnaast extra op in uw tekst. bent u zo integeer als u zegt, dan wordt in elk geval uw feedback/goede naam niet geschaad. in uw handel een belangrijk gegeven neem ik aan.
had de koper een probleem dan had hij/zij dat moeten oplossen via ebay.
blijkt dat iemand u ten onrechte beschuldigt dan wordt dat e-mailadres door e-bay geblokkeerd.
kijk ook nog even in discussie en café van e-bay. u bent zeker niet de enige die hieraan ten prooi valt. e-bay bezoekers zullen u de juiste richting heen leiden. ook e-bay zelf kijkt in deze berichten. ook kunt u een klacht indienen. deze pagina's zijn trouwens bewust moeilijk te vinden. niet te vinden voor u, vraag dan hulp op "discussie" of vul juiste vraag in op google zoekmachine.




ja ik heb geen dagvaardiging gekregen
dus