Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
valentina2012 - 29-02-2012 21:08:27
Voeding & Gezondheid

Olie om te verhitten in de keuken

[quote=piet.vander.loo schreef op woensdag 29 feb 2012, 17:24]valentina je hebt gelijk wat betreft allerlei sprookjes, maar de vraag was niet over de gezondheid maar over verhitten.


als je het hebt over verhitten, dan neem ik aan dat het gaat om te vermijden dat er giftige stoffen vrijkomen. niet hoger dan 170 graden en nooit zonnebloemolie gebruiken. inderdaad hoe meet je dat in de pan. daarom adviseer ik roomboter; geen problemen met verhitten en geen giftige stoffen.

lees dit maar eens.
http://levensverlenging.pilliewillie.nl/veroudering/levensverlenging.7c.php