Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaymie - 02-03-2012 12:01:31
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

Ik begrijp je probleem,ik erger me ook aan die blauwe plekken die niet onder de schil zitten,maar iets verder en het gebeurd inderdaad regelmatig dat je meer dan de helft weg moet gooien( ik heb ooit eens gehoord dat die blauwe plekken komen door bestrijdingsmiddelen,zodat de aardappel niet uitschiet je weet wel van die lange worteltjes eraan),en ook je rubber ballen heb ik ook gehad net als de glazige aardappelen die niet gaar te krijgen zijn
ik heb het idee dat het oude aardappels zijn waar ze vanaf moeten
en dat bloemige is tegenwoordig moeilijk te maken maar wel erg lekker
ik heb er zelf de moeite nog niet voor genomen (noem het gemakzucht van mij)om eens bij de boer langs te gaan en daar de aardappels te halen,zo vers uit de grond