Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gt
gtk - 02-03-2012 13:48:46
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

De blauwe plekken op aardappelen zijn stootplekken, ontstaan door het rooien en het vervoer. het is echter niet nodig om deze plekken weg te snijden, laat staan de aardappelen weg te gooien. u moet een scheutje azijn aan het kookwater toevoegen en de blauwe plekken trekken weg. de azijn heeft beslist geen invloed op de smaak van de aardappelen. deze truc heb ik van mijn grootmoeder geleerd.