Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janbato - 02-03-2012 14:04:17
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

Blauwe plekken komt doordat ze machinaal worden gerooid en daarna het nodige gooi-en smijtwerk met de piepers. een boer opzoeken die zijn aardappels met zorg behandeld, dan heb je geen blauwe plekken.
de aardappels zijn wat minder van smaak als vroeger, dat komt vermoedelijk doordat ze aardappels hebben gekweekt die resistent zijn tegen aardappel ziekte. aardappels zijn harder, of in elk geval de meeste die je in de landbouw niet meer hoeft te spuiten tegen aardappelziekte.
zelf heb ik in het voorjaar eerstelingen en in het najaar en de winter irene,s. eigenheimers (zeer oud ras) zijn ook goed van smaak maar moeilijk te krijgen denk ik.