Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

haarp
haarp - 02-03-2012 16:17:51
Auto & Vervoer

Laatste brandstof prijzen

[quote=acjzr1 schreef op dinsdag 21 feb 2012, 19:21][quote=haarp schreef op dinsdag 14 feb 2012, 19:43][quote=christin schreef op dinsdag 14 feb 2012, 17:37]dat is nou juist de ellende. de overheid houdt zelf de brandstofprijzen hoog om hun zakken te vullen. olie is er namelijk genoeg. er is geadviseerd om geen total of shell te kopen. nooit meer.

@ christin,

een weetje: de koningin heeft bijna alle aandelen van shell en toch hoeft beatrix deze ronde van bezuinigingen niet mee te doen aldus rutte.
wij exporteren ons aardgas, een gemeenschappelijk goed doch geen profijt voor de burgers. de koppeling van het aardgas met de olie prijzen maken het onmogelijk deze prijsstijgingen te voorkomen. eigenlijk een schrale troost dat er nog mensen zijn die zich druk maken over het kwartje van kok.

http://kassa.vara.nl/uploads/tx_varakassamembers/h/haarp/002.jpg">beatrix

ik moest wel even lachen om deze reactie!
hoe kom je er bij dat beatrix bijna alle aandelen van shell heeft?
ze heeft maximaal 4 %, vanaf 5% is er een meldingsplicht en er is niets gemeld...
de grote oliemaatschappijen boycotten zoals diverse mensen adviseren heeft geen enkele zin. ongeacht van wie je je brandstof koopt, ze zijn allemaal verplicht om de belasting en accijns af te dragen.
onze regering lacht zich rot!
zij doen telkens weer onderzoek naar "prijsafspraken".
dat onderzoek wordt betaald met belastinggeld.
de prijzen worden echter bepaald door...
onze regering!!!
shell, esso, total, texaco, q8, ect.
hebben daar geen invloed op!

ik kan geen inzage krijgen in de aandelen van het koninklijkhuis !? als ik over deze gegevens beschikte dan stuurde ik deze meteen door naar o.a. de telegraaf.
geloof mij dat het hier om meer dan 5% gaat, veeeeeeeeel meer.
ik heb mij hier al jaren in verdiept en weet dat bepaalde aandeelhouders van o.a. shell onder een andere naam functioneren. deze organisaties hebben hun huiswerk gemaakt.

shell, unilever en henkel zijn maar een paar druppeltjes op een hete plaat.
zelfs concrete research eindigt op een dood spoor.

advies: blijf aan de lijn