Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mickie
mickie - 02-03-2012 20:32:26
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

[quote=westhoekje schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 13:02] (je moet immers eerst de klei eraf halen voor je ze kunt schillen)

? hoezo? en waarom haalt u, wat u die dag gaat eten niet even onder de kraan? en te even laten weken.
om het vervolgens te schillen
hoe doet u dat dan met de wortelen? die maakt u toch eerst ook schoon met water?

persoonlijk doe ik die moeite niet, ik schil ze met klei en al.
daarna goed wassen en in de snelkoker of stoomkoker.
wil trouwens nooit weer wat anders, zo bekeken heeft de vooruitgang ook zijn goede kanten.


je gaat de klei vd aardappelen toch niet onder de kraan afspoelen?
lekker, al die kleitroep in je afvoer, volgens mij gaat de boel toch flink verstoppen op den duur? en wortelen, nou, tenzij je ze zelf verbouwt ben ik er nooit een tegengekomen met de klei er nog aan hoor.