Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hennyb86
hennyb86 - 02-03-2012 21:25:13
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

Ik had het over een echte aardappelboer en geen supermarkt. en die lidl ? toevallig helemaal aan de andere kant. maar dat heeft allemaal niks meer met die blauwe plekken te maken, he. die vraag is al vaak genoeg beantwoord. zie hierboven. we gaan offtopic !!!! =wimmi20 schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 21:04: 8 euro voor 10 kilo piepers betaalt hennie 86.
en ze koopt ze aan de deur omdat er in heel breda geen aardappelboer is te bekennen.
maar hennie, er is toch wel een lidl in breda ?
laatst nog een aanbieding : kruimige piepers voor 1.79 per 10 kilo.
die aardappelhandelaar aan de deur lacht zich een schele pieper, hij koopt ze bij de boer voor nog minder dan 20 cent per kilo.

ik heb gelijk een vraag : waar komen die blauwe plekken vandaan ?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++==========

=hennyb86 schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 19:56: hallo borrelopnul. leuk !! tof !! ik ben die 8 euro. ik woon in het centrum van breda . en jullie ????? hier is geen aardappelboer te bekennen en zeker niet als je verder geen vervoer hebt, he. en bintjes-- je kan zeggen wat je wilt maar ik maak wel de allerlekkerste verse frietjes. haha. gr, henny