Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

OpTijdNaarBed
OpTijdNaarBed - 02-03-2012 22:42:43
Elektronica & TV

Oude telefoon weer gebruiken grillo/1965

[quote=mhofman schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 20:33]...heb upc en wel een oude aansluiting van kpn maar ben daar geen lid meer van...


voorwaarde is wel dat u een telefoonabo heeft via upc... ....dus via uw modem.


u kunt het toestel als tweede toestel gebruiken. als u gebeld wordt zal de bel waarschijnlijk gewoon overgaan, opnemen en praten zal geen probleem zijn. een verloopsnoertje kunt u kopen bij de betere witgoedzaak! zelf bellen zal een heel knutselproject worden waar ik niet aan zou beginnen tenzij u zelf graag met elektronica knutselt.


als u geen abo heeft zou u het bv via skype kunnen gebruiken, maar dan zou ik zelf even moeten puzzelen hoe dit dan aangesloten moet worden (....en of dit echt kan). enig technisch inzicht en geknutsel is dan wel een vereiste!