Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wimmi20
wimmi20 - 03-03-2012 03:06:23
Geldzaken & Recht

Waar moet je zijn voor hulp bij schulden

Ron, beste ron,

je hebt iets gemist in mijn tekst : als je je internet wegdoet kom je niet meer in de verleiding om onverantwoorde aankopen te doen !
en verzeild raken in "torenhoge" schulden is toch echt je eigen schuld.
want je hebt schuld, en je hebt toooooorenhoge schuld.
want iedereen kan rekenen.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=========

=ron530 schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 23:41: wat een onzin, alle basis behoeften de deur uit doen lossen de schulden niet op. zelfs een internetaansluiting is voor mail verkeer onontbeerlijk geworden. in de schulden raken kan iedereen overkomen, je bouwt een carrière op met een navenant salaris tot dat het in die sector bergafwaarts gaat en middels een reorganisatie sta je op straat. vind dan maar werk in de eigen specialisatie. vingertje wijzen naar die gene doen we zo graag, maar wat als het jou overkomt "huisje boompje beestje" en dan baan foets.
raak je in die situatie is de gemeente de enige oplossing, een commercieel bedrijf is vragen om een bankroet.