Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
rana51 - 03-03-2012 08:51:47
Geldzaken & Recht

Waar moet je zijn voor hulp bij schulden

je hebt dieschuld zelf vooroorzaakt.weet door scheiding ziekte werkeloos is het best allemaal moeilijk.maar wat is nou 3 jaar op een heel leven??
heb in de jaren 70 ook een kostganger moeten nemen om mee te kunnen eten met me gezin mijn man was afgekeurd en me huur was hoger dan de uitkering.
altijd eerst de rekeningen en dan de rest.geen mobieltjes geen snoep en chips geen clubjes op straat kunnen kids ook spelen .koppen bij elkaar en leuke dingen organiseren die bijna niets kosten spelletjes buiten met de buurt. kan je ook buurt budget voor aanvragen tegen woordig.weet best wat moeilijk hebben is ben ziek me uitgaven voor medicijnen vliegen de pan uit en heb ook maar een w a o tje ook dit betalen we met ze,n allen schuldsanering.weet dat het moeilijk is maar wat moet dat moet al is het zwaar maar waar een wil is is een weg en die is niet altijd makkelijk