Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 04-03-2012 13:02:36
Computers & Telefonie

Draadloos netwerk instellen op compaq

[quote=loreleigil schreef op zondag 4 mrt 2012, 12:52][quote=freya schreef op vrijdag 2 mrt 2012, 19:03]
hallo loreleigil,

begrijp ik het goed dat de nieuwe compaq computer een desktop computer is? zit daar wel een draadloos netwerkkaartje in dan? en zo ja, moet je dan wellicht de antenne nog op het kaartje schroeven (aan de achterkant van de systeemkast)? da's het punt, ik kan de antenne niet aanlsuiten, er zit geen 'nippeltje' op.... betekent dit dat er geen kaart in zit?!?
dat is heel goed mogelijk. bij de meeste laptops van tegenwoordig is een wireless netwerkkaartje al aardig 'standaard' geworden, maar bij desktop computers is dat nog zeker niet het geval. kortom, kijk nog eens goed naar de specificaties van de desktop computer (website compaq of handleiding of informatie op de doos)
als je niets kunt vinden over zo'n wireless netwerkkaart, ga er dan maar vanuit dat het ook niet aanwezig is.

freya