Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alk
alk - 04-03-2012 21:31:08
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

Blauwe plekken ontstaan als de aardappelen te koud zijn, enkele graden boven nul, als ze s'winters gesorteerd worden. door de koude aardappelen te stoten krijgen ze blauwe plekken vergelijkbaar als wij krijgen als we ons stoten.

voordat aardappelen gesorteerd worden behoren ze opgewarmd te worden, dan krijgen ze geen blauwe plekken.
opwarmen kost geld en zorgt ervoor dat aardappelen eerder gaan uitlopen, vervolgens terugkoelen kost nogmaals geld. geld wat een boer liever niet uitgeeft.

ik teel mijn aardappelen zelf en heb nog nooit een blauwe aardappel gezien ondanks dat ik ze ook was.