Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fe
festinger - 06-03-2012 03:09:51
Geldzaken & Recht

Woz beschikking

Mooie vraag, maar je kan niets doen. de gemeente bepaald de waarde(hoe ze ook noemen eigenhandig) ondanks de marktwaarde. bezwaar maken is vrijwel zinloos want de bepaalde waarde wordt door heel veel ingehuurde deskundigen bevestigd.

heb het zelf meegemaakt. mijn gemeente had een onafhankelijke makelaar ingeschakeld die enkel woz-klachten deed en binnen 3 minuten was het huis bijna gelijk de beschikking.heb leges betaald en de rechter bezocht, maar die kon enkel oordelen over het ingebrachte dossier volgens de regels.ergo kansloos.

weet je wat het werkelijke probleem is dat de grondwet van ons land niet geld voor gemeentes/provincies/overheid. ik mag niet naar buurgemeente shoppen opdat ze daar geen eigen megalomane projecten hebben te verantwoorden. ik moet 700 euro meer lokale belasting betalen dan mijn buurman 2 huizen verder met een gemeentegrens ertussen. de woz-waarde is verschillend maar het huis bijna gelijk.