Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hennyb86
hennyb86 - 06-03-2012 16:46:39
Voeding & Gezondheid

Aardappelen

Ik snap het wel, hoor. en hij heeft wel gelijk betreft dat vinken, maar dat is bedoeling van deze site niet natuurlijk. persoonlijk vind ik het alleen jammer dat men niet echt oplet en herhaaldelijk dezelfde antwoorden geeft. dan is de vraag allang bantwoord en het gaat maar door en door enz. haha. niks persoonlijks, hoor. als iemand dat zo voelt-- sorry !!!! =inekel1953 schreef op dinsdag 6 mrt 2012, 16:25:=hennyb86 schreef op dinsdag 6 mrt 2012, 15:25: dank je ! ik vond het ook nogal kinderachtig, maar ik wil geen nieuwe discussie starten-- of je als wel-of-niet-starter mag laten blijken dat je het zo wel genoeg vind. een aardappelblog ! is het wat ? maar dan niet hier.



inderdaad henny b86,

uw reactie kan ik mij voorstellen, dit is inderdaad een draadje dat een ts ( topic starter) een vraag heeft en dat plaatst onder "vraag en antwoord" meningen kunnen dan natuurlijk verschillen over smaken, toch de titel is duidelijk het gaat om feiten van de vrag die geplaatst is.
bij het forum "dicussie" kan dat wel eens uitvoerig worden beschreven en alle voors en tegens worden dan vermeld, soms tot vervelends aan toe. de redactie kan een forum sluiten.

het is zelden dat ik dieper in ga op dergelijke vragen of opmerkingen, toch deze vind ik wel op z'n plaats.
het is en blijft het belangrijkste feit, dat ieder van ons met eigen kennis en ervaring andere mensen helpen. dus voel u welkom!

m.vr.gr.,
ineke l.