Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eva369
eva369 - 08-03-2012 08:44:13
Geldzaken & Recht

Woz beschikking

[quote=festinger schreef op donderdag 8 mrt 2012, 02:46]blijkbaar is het je nog steeds niet duidelijk. je bent kansloos. tenzij je daadwerkelijk voor de rechter aan kunt tonen dat ze het mis hebben. en dan gaat het echt niet om verkeerde bouwjaren of moderne dakkapellen . de woz-rechter van dienst kan en mag enkel oordelen over of de gemeente genoeg gedaan heeft en de juiste procedures heeft gevolgd. dat is de procedure .

dat in werkelijke wereld de waarde blijkt onjuist te zijn en je klaar bent voor gelijk te halen. nogmaals dat is bijna zinloos. tenzij je wenst te betalen tot het gaatje te gaan met advocaten. maar dan krijg je gelijk tegen met veel kosten.

niet waar, vorig jaar in den haag 13k daling in woz van 105 naar 92. door bezwaar. dus ligt aan de gemeente en de argumenten.