Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 08-03-2012 18:00:45
Computers & Telefonie

Tablet

Op een eeepad met android kan je wel een virusscanner installeren. de gratis avast mobile security is een van de best geteste, veel beter zelfs dan sommige betaalde programma's zoals mcafee of gdata. afdoende zal het echter zeker nooit zijn. let dus vooral zelf ook goed op.

op dit moment is een windows pc het minst veilig. de ing-bank app is best wel handig en waarschijnlijk veiliger. je hebt aan alleen een 5-cijferige pincode genoeg voor de toegang vanaf een bepaalde tablet.
ik denk zelf dat dit tot nu toe nog wel veilig genoeg is, maar of dat over een tijdje nog zo is, dat valt te bezien. handige criminelen lijken vrij spel te hebben, want volgens een onderzoek heeft de politie nog veel te weinig capaciteit en kennis om diefstal via het internet ook maar enigszins effectief te kunnen bestrijden.