Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 09-03-2012 13:57:14
Geldzaken & Recht

Spam abn amro??

[quote=mostertpot schreef op vrijdag 9 mrt 2012, 12:37]stomverbaasd dat er nog mensen zijn die dit soort mailtjes niet kennen. ik krijg er via zeelandnet zeker 10 in de week, de meeste van abn-amro, een paar van ing. ik gooi ze er altijd ongeopend uit. gezien alles wat er in de media over is gezegd en geschreven, zou je ook verwachten dat iedereen op de hoogte is. maar blijkbaar wordt er nog niet genoeg gewaarschuwd.
maar tenormin bedankt voor de tip om het door te sturen.
gek is wel dat gmail dit soort mailtjes weet af te vangen en zeelandnet, na herhaalde verzoeken, er niet in slaagt.

bedankt dat je me bedankt, maar ik had het wel fout geschreven, wat al is gecorrigeerd, was nl vergeten. maar inmiddels weet iedereen het nu wel: valse-email@nl.abnamro.com en ook ik begrijp niet dat er nog steeds mensen zijn die dit ook maar voor een seconde voor waar aannemen. a. het taalgebruik en b. banken sturen geen e-mail. nu we het toch over oplichtingspogingen hebben: nu is de telefoon ook aan de beurt (geweest) dus ook daar: trap er niet in als je met iemand van microsoft spreekt, in slecht engels. via allerlei slinkse wegen willen ze gegevens van je lospeuteren, is het niet linksom, dan gaan ze rechtsom. wim sonneveld zou zeggen: "niet op reageren, lena".