Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-03-2012 19:37:02
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

Vompy schreef op woensdag 7 jun 2006, 09:37: "rdrdon", hartelijk bedankt voor je uitgebreide reacties/adviezen.
je hebt het over de hoogte v.h. matras, dat korte dikkere mensen een hogere matras zouden moeten hebben. de auping-avs-vivo-pocket is maar liefst 24 cm. hoog! je ziet, aan de reactie van "botia", dat ik niet de enige ben met problemen van kuilvorming in het matras en wanneer je zoekt in de diverse forums, dan kom je nog (veel) meer van dit soort ervaringen tegen.
toch kan ik wat met jouw reacties/adviezen, zo ben ik o.a. op diverse internetsites terecht gekomen en daardoor "wijzer" geworden.
voor het geval anderen, die ook problemen met hun matras hebben, ook willen kijken/zoeken, volgen hieronder wat sites:
www.beddenadvies.nl (spierspanningsmeting)  www.nekpijn.nl,   www.antirugpijnmatras.nl,  www.rugproblemen.net,  www.backupbedden.nl (onderzoek spierspanning/juiste bed),  www.slaapbeter.nl
sommige sites geven dezelfde informatie, maar welke dat zijn weet ik niet meer.
vraag aan "rdrdon": dus het zou voor mij beter zijn, om de vering in het matras te laten vervangen door lichtere veren, daarmee zouden de klachten dan (vermoedelijk) moeten verdwijnen. klopt dat? (ik slaap nu op "medium" en zou dus beter "soft" kunnen hebben?)
dit is nl. ook het voorstel van auping en de zaak waar de matrassen zijn aangeschaft.
graag tot "horens".
vompy


 
ik heb dus eerst een latex matras gehad vreselijk warm, slechte ventillate.
toen heb ik 1 jaar geleden een swissflex matras gekocht a 1200 euro,dat was echt vreselijk ik dreef mijn bed uit, het tijk was statisch, dus na 1 week weggegeven!!!
nu hebben ze me aangeraden om koudschuim te kopen,1 maand geleden gedaan matras fleur van intense, en het is weer bloedheet,dus weer 700 euries weggegooid, nu weet ik het niet meer!!!!
groetjes ginger