Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 12:57:35
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

Benbri@

het eerste wat ik zou doen is, of naar het juridisch loket gaan , anderzijds zou ik naar een advocaat stappen om te kijken wat hier aan te doen is. de meeste advocaten hebben een vrij advies uur, dus zonder kosten. mocht u een advocaat vinden die in uw belang wilt werken, is het van belang om te vragen of deze advocaat bij de geschillencommissie is aangesloten dan wel of hij of zij een klachten regeling heeft. in verschillende gevallen mocht de advocaat zijn werk niet goed doen of gedaan hebben kunt u ten minste ergens klagen.
terug naar uw verhaal is het zeker triest, ik zou zeker en in ieder geval deze "vriedin" aansprakelijk stellen voor alle materiele en inmateriela schade die er zijn en nog komen gaan. uw advocaat zal u hier ongetwijfeld in bijstaan.
succes