Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 13:16:19
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

Ik zou beginnen de notaris te contacteren, die het testament onder zijn beheer had. tevens een acceptatie van erfenis onder voorbehoud ( van positief eindresultaat) laten registreren en een aanklacht aankondigen tegen die " vriendin" , die misschien heel erg veel ter goeder trouw al heeft laten regelen, waardoor ook een hoop problemen al zijn opgelost.
doordat die " vriendin" goederen heeft weggehaald, is zij tevens automatisch degene, die al de erfenis heeft geaccepteerd, inclusief alle nog openstaande schulden. daar zou ze weer onderuit kunnen komen door teruggave van alles- maar-dan-ook-alles aan de rechtmatige erfgename, die dan op haar beurt tot verkoop, veiling enz van de goederen over kan gaan. echter, terug accepteren van alles, houdt ook in, dat het voorlopig kennelijk aanvaarden van erfenis ook weer van " vriendin:" naar benbri overgaat.

dit soort zaken is heel vaak de start van heel langdurige en diepgaande ruzies