Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 13:35:35
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

Benbri schreef op woensdag 14 mrt 2012, 12:49: uhm, niet nodig om ruzie te maken hoor :) maar de relatie was niet goed, dat is wat een ding zeker was, beetje ingewikkeld verhaal ook, maar ik heb sinds vorig jaar wel wat contact met mijn moeder gehad, ging niet helemaal super, dus wilde weer even wat afstand hebben, maar ondertussen is ze dus overleden en baal ook dat allerlei keuzes mij zijn ontnomen ook. om maar even heel duidelijk te zijn. overigens is die "vriendin" nergens gemachtigt geweest, maar zij had als enige wel toegang tot het huis, denk dat zij ook alle persoonlijke bezittingen heeft gekregen van het ziekenhuis, ze heeft ook de begrafenis geregeld en dergelijk, dus ik wist ook echt helemaal van niets, totdat zij erachter kwam dat zij dus niets kon doen. zij heeft wel aan alle instanties (inclusief schulden) de akte van overlijden opgestuurd, wat inhoudt dat zelfs als er alleen maar schuld zou zijn, ik zoiezo nu aansprakelijk zou zijn, omdat zij zich dus gedragen heeft als erfgenaam terwijl ze dat niet was/is (althans...dat heb ik begrepen van de notaris dat als wij ergens voor tekenen of akte van overlijden opsturen wij automatisch zich gedragen als erfgenaam en dus verantwoordelijk zijn voor alles (schulden en/of gelden) dus dat is al erg vervelend en raar. maar goed...hoe dan ook, "vriendin" heeft totaal nergens recht op en had ook geen beslissingen mogen nemen lijkt mij. vervelend is wel dat het hele huis dus ook leeg is en ik niet precies weet wat ik daarmee kan doen. heeft aangifte van diefstal nut? of ergens hier las ik ook over schadevergoeding enzo...zit mij gewoon af te vragen wat nu en heeft het nut...zoiets :)

aangifte doen tegen die vriendin van diefstal!simpel zat,werk in de zorg en u wil niet weten hoe vak we dit soort toestanden horen van kinderen die wel de lasten af mogen handelen ook al was het contact slecht of niet optimaal maar voor de rest dus het na kijken hadden