Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 13:48:14
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

Het heeft totaal niks met het contact te maken met uw moeder of deze goed of slecht was,die vriendin had eerst moeten opvragen bij een notaris een testament .nu er een testament bestaat (of niet) bent u altijd de erfgename omdat u haar dochter was .die vriendin heeft alles buiten de wet om gedaan.u moet een advocaat inschakelen die deze vrouw aan gaat schrijven om al haar spullen en gegevens aan u terug te geven.het bewijs al dat u de erfgenamen bent met het opzeggen van de huishuur,enz,enz dat die vriendin fout zit .doe aangiften van het stelen van uw eigendom.al is er geen testament u bent de erfgename en niet de vriendin of uw moeder moet dat in een testament hebben beschreven.maar als ik zo lees is dat zo niet.dus naar een advocaat.

vraag mij af wie heeft deze begrafenis geregeld zonder uw toestemming ,deze begrafenis ondernemer is totaal de fout in gegaan.zoals ook de rest ,men had altijd bij u moeten wezen .die vriendin had na de dood van uw moeder niet eens in het huis mogen wezen.

u bent straks de verantwoordelijke persoon als er schulden zijn ,daar kan u niet onderuit komen.

sterkte