Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sj
sjpolitieman - 14-03-2012 16:56:33
Geldzaken & Recht

Aflossing hypotheek

Beste czar,

ik heb eens uw berichten gelezen, en ik ben zelf ook een slachtoffer van dit bandieten clubje genaamd "vara-kassa" help me hier bij !

ik las jouw bericht :

kassa! is een programma betaald van belastinggeld.
kassa! stelde in een uitzending een probleem aan de kaak dat helemaal geen probleem was. onterecht werd paypal beschuldigd. hierover zijn veel negatieve reacties binnengekomen bij kassa! zie hier.
maar kassa! houdt niet van negatieve reacties, dus kassa! plaatst nieuwe reacties op de discussie hier niet meer.
wat kassa! vergeet is dat alle volgers van deze discussie nog wel steeds een mailtje krijgen als iemand weer een reactie plaatst. maar gaat zo'n volger dan online kijken, dan is het laatste bericht van 26 maart, ook al was de laatste reactie van 12 april.
probeer het zelf, type een bericht hier zie zie dat het niet wordt geplaatst.

kortom, kassa! maakt op kosten van belastingbetalers fouten en als er dan, terecht, commentaar komt, dan gooit kassa! dat commentaar moedwillig in de digitale vullesbak, want kassa! houdt niet van commentaar, kassa! heeft altijd gelijk, ook als ze dat niet hebben. all pigs are equal, but some pigs are kassa! of hoe zat dat ook alweer?










er zijn nog meer slachtoffers !(tot in de duizenden) ik de berichten worden gewoon van de website hier af gehaald.