Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 17:10:11
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

-------------------------
bij leven was het alleen je moeder in naam ? en nu ze is overleden is het weer een familielid ?
wellicht heeft de mantelzorger op afspraak bij leven met je moeder in haar opdracht zo gehandeld.
al op dat idee gekomen ?
parkeer alle vechtadviezen die ik hierboven lees en accepteer dat als je er niet was op de momenten die er toe deden, je nu ook geen strepen hebt om op te staan.
juridisch zal het ongetwijfeld anders zijn, maar vanuit die optiek bekijk ik mijn advies niet.


curious, denk niet dat je op die manier mag denken, want weet jij de redenen waarom het contact zo slecht was? en nee, het was geen mantelzorger en wie zegt dat ze dat bij leven zo heeft afgesproken...moeder wilde juist weer contact en dat bouwde wij ook langzaam op, het ging alleen even te snel...afgezien van dat feit, waar staat dat en wie vertelt dat? de enige die dat dan kan vertellen is degene die de boel heeft leeggehaald, handig, praten in eigen straatje. verder accepteer ik dat je oordeelt zonder de feiten te kennen, geeft ook niet, want die weet je simpelweg niet!