Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 19:14:48
Geldzaken & Recht

Inboedel verwijdert zonder toestemming erfgenaam

Benbri,

die begrafenis klopt wel, want volgens de wet op de lijkbezorging zit der een deadline op begraven of cremeren.

begraving of crematie geschiedt niet eerder dan 36 uren na het overlijden en uiterlijk op de zesde werkdag na het overlijden.

eerst aangifte doen bij de politie.

dus met 1 week een aangetekende brief, zoals eerder beschreven, en voeg daaraan toe dat de volgende brief een kopie van de aangifte van diefstal bij de politie als bijlage heeft en die snel als mogelijk gevolgd zal worden door de dagvaarding.om voor de rechtbank te verschijnen.

een rechtszaak aanspannen kost geld. voorlopig het dreigen ermee kost een postzegel. aangifte bij de politie kost ook niets. dus maar hopen dat ze over de brug komt en het er niet op aan laat komen.

met een kopie van de verklaring van erfrecht kan je bij yarden opheldering eisen over de polis. want zou er geld overgebleven zin, dan behoort dat tot de erfenis. dat moeten ze daar wel rekening en verantwoording van afleggen aan de erfgenaam (volgens mij).

vladja