Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2012 19:44:33
Geldzaken & Recht

Onterecht op ebay geschorst

Mahadma schreef op dinsdag 13 mrt 2012, 19:16: van de ebay site:

waarom is mijn account geschorst?

een account kan om twee redenen worden geschorst:

ernstige overtredingen van regels en beleid van ebay: als je bezwaar wilt maken tegen je schorsing, beantwoord je het schorsingsbericht direct met relevantie informatie of neem je contact met ons op.

ebay-kosten die niet zijn betaald: de meest voorkomende reden voor schorsing wegens wanbetaling is een verouderde of onlangs geweigerde automatische betalingsmethode. zie je account herstellen als je een foutbericht hebt ontvangen bij het oplossen van je schorsing door een creditcard of bankpas bij te werken of je opnieuw in te schrijven. als je een foutbericht hebt ontvangen bij het oplossen van je schorsing door een creditcard of bankpas bij te werken of je opnieuw in te schrijven, kun je contact met ons opnemen.

als je een e-mail ontvangt over schorsing van je account

wanneer je account wordt geschorst, stuurt ebay een bericht naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. deze e-mail verschijnt ook op de pagina mijn berichten in mijn ebay.

als je niet weet waarom je account is geschorst of als je om een of andere reden geen bericht hebt ontvangen, kun je contact met ons opnemen voor nadere informatie.


ik zelf wil nooit iets te maken hebben met ebay
ik vind dat ze laf zijn